Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

SYSKECH STH NOMARXIA DRAMAS

Πραγματοποιήθηκε προχθές, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008, η σύσκεψη του Νομάρχη Δράμας, κ. Κωνσταντίνου Ευμοιρίδη, με τους Προέδρους των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Δράμας, με στόχο την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων για την πορεία και την προοπτική του δραμινού ποδοσφαίρου.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Θωμάς Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Καλαμπακίου, κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, κ. Βασίλειος Φατράλης, η Δήμαρχος Παρανεστίου, κ. Αλίκη Σωτηριάδου, ο Αντιδήμαρχος Κ.Νευροκοπίου, κ. Πέτρος Μαρκόπουλος, καθώς και οι Πρόεδροι του Συνδέσμου Προπονητών, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.
Ο Νομάρχης Δράμας έκανε μία γενική ανασκόπηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το δραμινό ποδόσφαιρο σήμερα και τόνισε την ανάγκη να εξευρεθούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη των ομάδων και στην ανάδειξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου ως ένα εργαλείο για τη βελτίωση της κατάστασης του Νομού Δράμας. Ακολούθως, ανέλυσε τις προτεινόμενες λύσεις και ζήτησε από τους παριστάμενους να ακουστούν οι απόψεις τους.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Θωμάς Μαργαρίτης, ο οποίος, αφού συνεχάρη το Νομάρχη Δράμας για την πρωτοβουλία του, τόνισε το γεγονός ότι η Δράμα ήταν και είναι γνωστή ως ποδοσφαιρομάνα και ότι αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος του Νομού.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και των άλλων Δημάρχων του Νομού, οι οποίοι στήριξαν την πρόταση του Νομάρχη, καθώς και των Προέδρων του Συνδέσμου Προπονητών, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων.
Όλοι κινήθηκαν στην πορεία της ενίσχυσης του ποδοσφαίρου και της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο για την οικονομική κίνηση του Νομού και υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου