Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 - ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
« ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 »
Προσθήκη λεζάντας
Διακρίνονται ο Πέτρος Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχος Νευροκοπίου, και η διερμηνέας.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά στην πρώτη σειρά οι συμπράττοντες εταίροι Χρήστος Αραμπατζής, Αντιπρόεδρος της ΤΠΑΕ-ΚΕΠΗ, Βασίλειος Γιαννόπουλος, Δήμαρχος Νευροκοπίου, Γεώργιος Ζιμπίδης, Αντιδήμαρχος Νευροκοπίου. Στη δεύτερη σειρά : η Anzhela Vasileva, Δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του σχολείου Nikola Vaptsarov, ο Jivko Tulevski, Διευθυντής του εν λόγω σχολείου, η Antonia Popnikolova, Καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας του εν λόγω σχολείου. Στην τρίτη σειρά : ο Γεώργιος Αλεξίου, Γενικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δράμας.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά στην πρώτη σειρά ο Δημήτριος Δημούδης, Πρόεδρος του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Εκπρόσωπος της σερραϊκής εφημερίδας Παρατηρητής και του σερραϊκού ραδιοφώνου Ρόδον Fm, η Ελισάβετ Μωυσιάδου, Διευθύντρια του ΚΑΑΜΕΑ - Ενσωμάτωση Σερρών, ο Θεόδωρος Ελιόγλου, Γενικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Σερρών Τηλε-επιλογές και του ραδιοφωνικού σταθμού Ραδιο-επιλογές, ο Δημήτριος Σεφειρίδης, Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νευροκοπίου, ο Βασίλειος Γιαννόπουλος και ο Χρήστος Αραμπατζής.
Διακρίνονται στην 1η σειρά ο Δημήτριος Δημούδης, η Ελισάβετ Μωυσιάδου, ο Θεόδωρος Ελιόγλου, ο Δημήτριος Σεφειρίδης και ο Βασίλειος Γιαννόπουλος. Στη 2η σειρά : η Valentina Matolova, Διευθύντρια του τεχνικού λυκείου PGMET, ο Slavcho Gurov, καθηγητής, ο Vassil Tantchev, καθηγητής. Στη 3η σειρά : η Lyubitsa Tomova, Εκπρόσωπος του Διαδημοτικού Συνδέσμου Νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, ο Λάζαρος Τσελεπής, Δημοτικός Σύμβουλος Νευροκοπίου. Στην 4η σειρά : ο Alexander Beltchev, Δήμαρχος του Hatjidimovo, ο Zdravko Metouchev, Διευθυντής δασολογικής υπηρεσίας του Hatjidimovo, η Πηνελόπη Αραμπατζή, Διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Κάτω Νευροκοπίου.
Διακρίνονται στην πρώτη σειρά ο Χρήστος Αραμπατζής, η Κυριακή Τζέγκα, Αντιδήμαρχος πολιτισμού δήμου Κερκίνης, ο Ευστάθιος Ζαπρίδης, Αντιδήμαρχος Κερκίνης, η Νίκη Γεωργιάδου, Γεωπόνος της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. και ο Δημήτριος Δημούδης. Στη δεύτερη σειρά : ο Γεώργιος Νικολαϊδης, Επιχειρηματίας της Ergobyte Πληροφορική.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά στην πρώτη σειρά ο Χρήστος Αραμπατζής, η Κυριακή Τζέγκα, ο Ευστάθιος Ζαπρίδης, η Νίκη Γεωργιάδου, ο Δημήτριος Δημούδης, η Ελισάβετ Μωυσιάδου, ο Θεόδωρος Ελιόγλου, ο Δημήτριος Σεφειρίδης και ο Βασίλειος Γιαννόπουλος. Στη δεύτερη σειρά : ο Γεώργιος Νικολαϊδης, η Valentina Matolova, ο Slavcho Gurov και ο Vassil Tantchev.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά στην πρώτη σειρά ο Χρήστος Αραμπατζής, η Κυριακή Τζέγκα, ο Ευστάθιος Ζαπρίδης, η Νίκη Γεωργιάδου. Στη δεύτερη σειρά : ο Γεώργιος Νικολαϊδης.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά ο Alexander Beltchev, ο Zdravko Metouchev, η Πηνελόπη Αραμπατζή.
 
Διακρίνονται ο Μιχαήλ Δαβής, Επιστημονικός Συνεργάτης του Συνδέσμου προστασίας και ανάδειξη λίμνης Κερκίνης και οι Εκπρόσωποι της Star TV-FM.
 
Διακρίνεται υπάλληλος του δήμου Νευροκοπίου.
 
Διακρίνονται στο πάνελ ο Πέτρος Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχος Νευροκοπίου και η διερμηνέας.
 
Διακρίνονται στο πάνελ ο Βασίλειος Γιαννόπουλος, Δήμαρχος Νευροκοπίου, ο Πέτρος Μαρκόπουλος και η διερμηνέας.
 
Διακρίνεται ένα γενικό πλάνο των συμμετασχόντων.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά στο πρώτο πλάνο η Anzhela Vasileva, ο κ. Jivko Tulevski, η κ. Antonia Popnikolova και ο Γεώργιος Ζιμπίδης. Σε δεύτερο πλάνο : ο Γεώργιος Αλεξίου και ο Σταύρος Λαφτσίδης, Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δράμας.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά ο Άλκης Καλλιαντζίδης, Πρόεδρος-Διαχειριστής της ΤΟΠ.ΑΠ., η διερμηνέας και ο Πέτρος Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχος Νευροκοπίου.
 
Διακρίνονται εξ αριστερών προς τα δεξιά ο Άλκης Καλλιαντζίδης, ο Πέτρος Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχος Νευροκοπίου, και ο Asan Imamov, Εκπρόσωπος του δήμου Gotse Delchev.
 
Διακρίνεται ακόμα ένα γενικό πλάνο της εν λόγω συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου